четвер, 10 липня 2014 р.

Живі, здорові та в Україні

Ми перестрибнули земну кульку і насолоджуємося українською родиною. Часу більше, натхнення не бракне. Скоро будуть новини :)

Спостерігаю за Андрійком, який в Чилі практично не розмовляв українською, хоча я до нього говорю завжди нею говорила. Я була впевнена, що він все розуміє. І вдома він показав, що так воно і є. В перший день ще поскаржився, що йому не подобається, що ніхто не розуміє іспанської. Потім якось повідомив, що стомився не говорити іспанською і попросив хоч мене з ним hablar en español. Зараз, два тижні в Україні,  дитина щебече і не сумнівається, хоча я все ж таки надвечір читаю чи говорю з ним іспанською - по собі знаю, як виснажує іншомовне оточення.

Перше, що сказав повністю українською - "Не хочу їсти!" Друге - "Дід, хочу мультик!", а вчора здивував тим, що відповів на мій український мобільний і сказав: "Це Андрійко. Мама Олександру спати кладе" Саме в такому порядку :) 

Панна Олександра зразу ж полюбила їсти. До цього вона півтора року харчувалася тільки молоком, спочатку моїм, а потім сумішшю. А тут, напевно, повітря інакше. (Ну не скажу ж я про себе, що я погано готую хехе). За два тижні навчилася спати всю ніч і практично відмовилася від підґузків :). 

А я завершила величезний переклад і готова до нових подвигів!
Далі буде.

Ваші ми.



1 коментар:

  1. Хочу зарекомендувати Вам нове зручне місце для зберігання та обміну файлів: http://moyapidbirka.com.ua/
    Можете тут легко і швидко зберігати і передавати будь-які файли (фото, аудіо, відео, тощо). Цей сайт може буди хорошим і безкоштовним спосбом на промоцію Вашої діяльності.
    Наприклад, тут колекція фотграфії: http://moyapidbirka.com.ua/t/4811979-varshava-den-nezalezhnosti-ukrayini
    Запрошую до тестування і користування з сервісу!

    ВідповістиВидалити