пʼятницю, 17 січня 2014 р.

Якщо у вас проблеми з акумулятором :)

Забула розповісти. Минулої суботи ми поверталися з базару. В багажнику - величезні кавуни, півмішка картоплі, купа яєць, кошик різних ягід-фруктів. Спека, діти хочуть їсти-спати...Поспішаємо. Заїхали до чоловікового офіса на хвилинку дещо закинути. І... Машина більше не завелася.

Уявість собі наш відчай! Спіймали таксі, перенесли туди все наше, доїхали додому. Чоловік понісся в найближчий Ізі (місцевий універмаг товарів для дому/будівництва/машин) за акумулятором. Виявилося, що потрібної нам моделі немає. Треба шукати далі. А часу все менше. Тут він починає гуглити ту модель, і заходить на першу ж сторінку з результатами.

І тут (о диво!):
Сторінка не тільки нормально відкривається з мобільного
Там зразу ж є номер контактного телефону
Безпосередньо із сторінки на цей телефон можна подзвонити
Миттєво на дзвінок відповідають
І так само миттєво виїжджають на виклик. Мій чоловік навіть приїхав до машини пізніше, ніж механік.

Що сказати? Акумулятор швидко замінили. Акуратно, не збивши жодних налаштувань - людина приїхала з комп'ютером і зробила їх резервну копію. І, крім того, розрахуватися можна було кредиткою - представник фірми мав із собою мобільний платіжний термінал.

Словом, кому доводилося стикатися у Чилі із схожим сервісом, зрозуміє мій захват :) Швидко, якісно і не за шалені гроші! Ввожу новий тег - "Рекомендую" :) DoctorBateria.cl

P.S. Були такі забігані, що нічого не сфотографували. 

4 коментарі:

  1. Гарний сервіс. Бажаю Вам як найменше таких пригод. :)

    ВідповістиВидалити
  2. Цікавий блоґ, але давно не оновлювався ..... далі буде ? :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) Буде, буде! Вже стільки всяких оповідок і фотокарток накопичилося. Мушу закінчити один великий перекладацький проект, долетіти додому (липень), і потім почнеться моє веселе інтернет-життя :)

      Видалити