вівторок, 30 квітня 2013 р.

Сезон кактусів


А в нас тепер сезон кактусів. 1 кілограм - 1 долар.

Якщо надумаєте купити, беріть їх за тупі кінці, там, де нема колючок. Інакше буде дуже боляче, і важко буде витягати скабки. Хоча жіночка на базарі їх бере голими руками - напевно, вже звикла.

Вдома покладіть кактус на тарілку, виделкою притисніть, а ножем відріжте хвостики. Потім надріжте кактус поздовж і тупим кінцем ножа відігніть шкурку. Серединку, не вибираючи кісточок, з'їжте з насолодою. :)

3 коментарі:

  1. ух ти, як смачно виглядає! і я такого хочу попробувати))) колись може і в словаччину таке завезуть)

    ВідповістиВидалити
  2. зовні серединка нагадує ківі, а як на смак?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кактус дууууже солодкий, смак я не знаю, навіть, з чим порівняти.

      Видалити