А в нас тепер сезон кактусів. 1 кілограм - 1 долар.
Якщо надумаєте купити, беріть їх за тупі кінці, там, де нема колючок. Інакше буде дуже боляче, і важко буде витягати скабки. Хоча жіночка на базарі їх бере голими руками - напевно, вже звикла.
Вдома покладіть кактус на тарілку, виделкою притисніть, а ножем відріжте хвостики. Потім надріжте кактус поздовж і тупим кінцем ножа відігніть шкурку. Серединку, не вибираючи кісточок, з'їжте з насолодою. :)
ух ти, як смачно виглядає! і я такого хочу попробувати))) колись може і в словаччину таке завезуть)
ВідповістиВидалитизовні серединка нагадує ківі, а як на смак?
ВідповістиВидалитиКактус дууууже солодкий, смак я не знаю, навіть, з чим порівняти.
Видалити